Overslaan en naar de inhoud gaan

Opkomende trend: de abonnementsfiets

Geplaatst opmaandag 3 juni 2019 - 15:11

Hij doemt nu ook in Maastricht steeds vaker op in het straatbeeld: de abonnementsfiets.

Wie geen fiets wil kopen, er ook geen wil huren, maar tóch een stalen ros nodig heeft, kan ook in Maastricht rekenen op een alternatief: de abonnementsfiets.

Vast maandbedrag
Daarbij kunnen klanten een abonnement afsluiten voor een vast bedrag per maand. Gedurende de looptijd van het abonnement krijgen ze een fiets tot hun beschikking. Wanneer klanten het abonnement opzeggen, moeten ze het rijwiel weer inleveren.

Vrijblijvend
Swapfiets, die de dienst aanbiedt, zegt hierbij aan te sluiten bij de huidige maatschappelijke trend, waarbij gebruik van producten en diensten belangrijker is dan bezit. "Bij diensten als Spotify of Netflix zie je dat mensen een abonnement nemen en er vrijblijvend van af kunnen. Dat is bij ons ook het geval", aldus Inge Lodewijkx van Swapfiets Maastricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen