Overslaan en naar de inhoud gaan

Opkomende trend: de abonnementsfiets

Geplaatst opmaandag 3 juni 2019 - 15:11

Hij doemt nu ook in Maastricht steeds vaker op in het straatbeeld: de abonnementsfiets.

Wie geen fiets wil kopen, er ook geen wil huren, maar tóch een stalen ros nodig heeft, kan ook in Maastricht rekenen op een alternatief: de abonnementsfiets.

Vast maandbedrag
Daarbij kunnen klanten een abonnement afsluiten voor een vast bedrag per maand. Gedurende de looptijd van het abonnement krijgen ze een fiets tot hun beschikking. Wanneer klanten het abonnement opzeggen, moeten ze het rijwiel weer inleveren.

Vrijblijvend
Swapfiets, die de dienst aanbiedt, zegt hierbij aan te sluiten bij de huidige maatschappelijke trend, waarbij gebruik van producten en diensten belangrijker is dan bezit. "Bij diensten als Spotify of Netflix zie je dat mensen een abonnement nemen en er vrijblijvend van af kunnen. Dat is bij ons ook het geval", aldus Inge Lodewijkx van Swapfiets Maastricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen