Overslaan en naar de inhoud gaan

Opknapbeurt ZLSM-station in Kerkrade

Geplaatst opwoensdag 8 oktober 2014 - 14:15

Het stationnetje van de ZLSM in Kerkrade wordt opgeknapt. Het komt meer in het zicht te liggen, zodat passagiers van de Zuid- Limburgse Stoomtrein Maatschappij het gemakkelijker kunnen vinden.

Vooral passagiers die in Kerkrade opstappen, vinden dat soms lastig. Door de werkzaamheden rond het Continium is dat probleem alleen maar toegenomen, constateert de ZLSM.

Het is de bedoeling dat de ZLSM-halte een 'upgrade' krijgt. Er komt in elk geval een loket met een uithangbord dat ook vanuit de verte duidelijk te zien is.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ZLSM kort winterstop flink in
'Nieuwe' stoomlocomotief voor Miljoenenlijn
Habets vertrekt als directeur stoomtreinmaatschappij
'Gemeente Valkenburg gaat door met ZLSM'
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen