Overslaan en naar de inhoud gaan

Opknapbeurt voor Center Parcs America in jubileumjaar

Geplaatst opvrijdag 12 mei 2017 - 14:16

Center Parcs Limburgse Peel in America krijgt een fikse opknapbeurt. Het vakantiepark wordt het komend jaar voor 14 miljoen euro gerenoveerd.

Dat meldt Center Parcs vrijdag. De keten vakantieparken met Limburgse roots bestaat dit jaar 50 jaar. Het eerste bungalowpark van het bedrijf, toen nog met de naam Sporthuis Centrum, was De Lommerbergen in Limburg.

Niet alleen krijgen bijna 500 vakantiehuisjes een opknapbeurt, ook de infrastructuur gaat op de schop. Receptie, winkeltjes en restaurants worden onder handen genomen en er komt onder meer een kinderboerderij. De werkzaamheden moeten voor de zomer van 2018 klaar zijn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Tientallen miljoenen voor Limburgs Center Parcs-park
Pillenfabriek opgerold in bungalowpark America
Politie komt met beelden van diefstal bij Center Parcs
Het Heijderbos - Center Parcs - Heijen
Bungalows Center Parcs krijgen opknapbeurt
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen