Overslaan en naar de inhoud gaan

Ophef over Limburgse netmanager die 'internet niet snapt'

Geplaatst opwoensdag 31 augustus 2016 - 15:20

Het zijn vermoedelijk niet de mooiste dagen van Suzanne Kunzeler. De uit Grubbenvorst afkomstige netmanager van NPO3 krijgt momenteel bekend en onbekend Nederland over zich heen.

Reden daarvoor is een interview dat Kunzeler afgelopen weekend gaf. Daarin sprak ze wat denigrerend over de YouTube-avonturen van onder meer Tim Hofman. Bovendien had ze het in het interview over vlogs, terwijl Hofman online reportages maakt.

Kritiek
Opmerkingen die kritisch werden ontvangen. Onder meer door Hofman zelf. Hij schreef een opiniestuk waarin hij Kunzeler hard aanpakte. De kop boven het verhaal - 'Netmanager NPO3 snapt internet niet' - liet alvast weinig aan de verbeelding over.

Lees ook: Rapper Sjors laat fan op geld wachten en rent weg voor Tim Hofman

Kennis
D
insdagavond deed ook Matthijs van Nieuwkerk nog een duit in het zakje. De presentator vroeg zich tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door hardop af of iemand die weinig kennis van internet heeft wel geschikt is om een jongerenzender te leiden.

Slim?
En ook via Twitter krijgt de in Grubbenvorst geboren en getogen Kunzeler veel over haar heen. Schrijver Johan Fretz greep de ophef aan om zijn gal te spuwen over een productie waarover volgens hem iedereen enthousiast was, maar die uiteindelijk tegen werd gehouden door de netmanager. "Ik heb nog wel eens gedacht: is het nu slim om kritiek te geven op netmanagers? Maar ja: I don’t give a fuck anymore!"

Maar ook minder bekend Nederland reageerde verbaasd over de opmerkingen van Kunzeler. Hieronder een overzicht van de reacties:

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Tim Hofman en zenderbaas zijn weer vriendjes
ANP
Beelen nodigt Matthijs van Nieuwkerk uit voor 'Zoepkoel'
ijscoman, clevers, theo clevers, grubbenvorst
IJscoman des Vaderlands komt uit Grubbenvorst
ANP
'Mensen in Heerlen zijn het allerwarmst van de wereld'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen