Overslaan en naar de inhoud gaan

Opgepast: lokaal dichte mist in Limburg

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 7:31

Weggebruikers in Midden-Limburg moeten maandagochtend rekening houden met dichte mist.

Lokaal is het zicht minder dan 200 meter, meldt Meteo Limburg. Vooral in de regio Weert is het zicht beperkt, blijkt uit metingen van het KNMI.

Verkeer
De mist veroorzaakt vooralsnog geen grote problemen op de weg. Vanwege de herfstvakantie is de ochtendspits ook minder druk dan normaal.

Nazomer
In de loop van de ochtend trekt overal de mist op en wordt het bewolkt met af en toe regen. In de loop van de middag wordt het opnieuw nazomers warm met een temperatuur die kan oplopen tot 23 graden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen