Overslaan en naar de inhoud gaan

Opgepast: lokaal dichte mist in Limburg

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 7:31

Weggebruikers in Midden-Limburg moeten maandagochtend rekening houden met dichte mist.

Lokaal is het zicht minder dan 200 meter, meldt Meteo Limburg. Vooral in de regio Weert is het zicht beperkt, blijkt uit metingen van het KNMI.

Verkeer
De mist veroorzaakt vooralsnog geen grote problemen op de weg. Vanwege de herfstvakantie is de ochtendspits ook minder druk dan normaal.

Nazomer
In de loop van de ochtend trekt overal de mist op en wordt het bewolkt met af en toe regen. In de loop van de middag wordt het opnieuw nazomers warm met een temperatuur die kan oplopen tot 23 graden.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen