Overslaan en naar de inhoud gaan

Opgepakte YouTuber Ties: 'Alles komt goed'

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 14:02

Ties Granzier (20) uit Linne heeft in een video op zijn Youtube-kanaal gereageerd op zijn arrestatie in de Verenigde Staten. "Alles komt goed", zo laat hij weten.

Granzier werd dinsdag samen met zijn collega Youtuber Govert Sweep opgepakt toen ze een militair terrein in Nevada wilden binnendringen.

Rechtszaak
Beide mannen brachten twee nachten in de cel door en werden donderdag vrijgelaten op borgtocht. Ze betaalden vijfhonderd dollar zodat ze hun rechtszaak in vrijheid kunnen afwachten. "De rechtszaak is maandag", zegt Granzier in het filmpje vanuit zijn hotelkamer in Las Vegas. "We gaan er zo goed mogelijk voorbereid naartoe. We hebben een advocaat en we gaan ervoor zorgen dat het goed komt."

Aliens
Het militaire terrein in Nevada, Area 51, is een verboden en zwaarbewaakte plaats. Al tientallen jaren zijn er geruchten over geheime activiteiten van de Amerikaanse overheid op de basis. Zo denken veel mensen dat er onderzoek wordt gedaan naar ufo's en buitenaards leven.

Motief
In de video zegt Granzier niet wat hij en zijn kompaan wilden doen in Area 51. "Zodra we thuis zijn in Nederland laten we alles van A tot Z weten."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen