Overslaan en naar de inhoud gaan

Opgepakte YouTuber Ties: 'Alles komt goed'

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 14:02

Ties Granzier (20) uit Linne heeft in een video op zijn Youtube-kanaal gereageerd op zijn arrestatie in de Verenigde Staten. "Alles komt goed", zo laat hij weten.

Granzier werd dinsdag samen met zijn collega Youtuber Govert Sweep opgepakt toen ze een militair terrein in Nevada wilden binnendringen.

Rechtszaak
Beide mannen brachten twee nachten in de cel door en werden donderdag vrijgelaten op borgtocht. Ze betaalden vijfhonderd dollar zodat ze hun rechtszaak in vrijheid kunnen afwachten. "De rechtszaak is maandag", zegt Granzier in het filmpje vanuit zijn hotelkamer in Las Vegas. "We gaan er zo goed mogelijk voorbereid naartoe. We hebben een advocaat en we gaan ervoor zorgen dat het goed komt."

Aliens
Het militaire terrein in Nevada, Area 51, is een verboden en zwaarbewaakte plaats. Al tientallen jaren zijn er geruchten over geheime activiteiten van de Amerikaanse overheid op de basis. Zo denken veel mensen dat er onderzoek wordt gedaan naar ufo's en buitenaards leven.

Motief
In de video zegt Granzier niet wat hij en zijn kompaan wilden doen in Area 51. "Zodra we thuis zijn in Nederland laten we alles van A tot Z weten."

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen