Overslaan en naar de inhoud gaan

Opgepakte winkeldief blijkt gezochte crimineel

Geplaatst opmaandag 2 augustus 2021 - 11:22

Een man die zaterdagavond in Horst werd opgepakt voor winkeldiefstal blijkt nog een gevangenisstraf van anderhalf jaar te moeten uitzitten in Roemenië.

De autoriteiten van Roemenië hadden om zijn uitlevering gevraagd.

Winkeldiefstal
De man viel door de mand toen hij iets probeerde te stelen bij de Albert Heijn in Horst. Uit een controle van de politiesystemen bleek vervolgens dat er nog een arrestatiebevel voor de man open stond.

Nadat de winkeldiefstal afgehandeld was, kon de man opnieuw vastgezet worden. Hij werd naar Amsterdam gebracht voor de uitlevering.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen