Overslaan en naar de inhoud gaan

Opgepakte mannen hadden niks met overval te maken

Geplaatst opdinsdag 16 juni 2020 - 16:38

De twee mannen die maandagavond in Eindhoven zijn opgepakt voor een gewapende woningoverval in Venlo, zijn weer op vrije voeten.

Uit onderzoek blijkt dat het duo niks met de overval te maken heeft.

Overval
Even na 22:00 uur vond de overval plaats op een woning aan de Straelseweg. Getuigen zouden de drie overvallers na het incident hebben zien wegvluchten in een zwarte Volkswagen Golf met Nederlands kenteken. Er werd een Burgernet-bericht verstuurd om uit te kijken naar drie getinte mannen met een rastakapsel.

Lees ook: Verdachten van overval Venlo in Eindhoven opgepakt

Aanhouding
Uiteindelijk werden twee mannen in Eindhoven opgepakt die aan het signalement van de daders voldeden. Aangezien ze niet aan de overval te linken zijn, zijn ze in vrijheid gesteld.

De drie daders zijn vooralsnog voortvluchtig. De politie hoopt dat getuigen meer informatie hebben over de overval.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen