Overslaan en naar de inhoud gaan

Opgepakte man Wilders-actie langer vast

Geplaatst opdinsdag 12 maart 2019 - 16:01

De 61-jarige man die zaterdag in Heerlen werd aangehouden rond het bezoek van PVV-leider Geert Wilders blijft langer vastzitten.

De rechter-commissaris heeft besloten dat de man nog veertien dagen achter slot en grendel blijft, zo meldt het Openbaar Ministerie op Twitter.

Bezoek aan Heerlen
De man werd zaterdagmiddag vlak voor het bezoek van de PVV-politicus aan Heerlen aangehouden door de politie. ​Hij had twee messen en een bijl bij zich.

Lees ook: Aanhouding bij flyeractie Wilders in Heerlen

Beelden Track '88

Volgens de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) is de politicus geen enkel moment in gevaar geweest.

Lees ook: NCTV: Opgepakte man Wilders-actie had messen en bijl bij zich

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen