Overslaan en naar de inhoud gaan

Opgeluchte Van Bommel: 'Het heeft intern echt wel geknald'

Geplaatst opzaterdag 7 december 2019 - 23:12

De ruime zege op Fortuna Sittard (5-0) geeft PSV weer wat lucht. Trainer Mark van Bommel maakte in het Philips-stadion een opgeluchte indruk.

"Crisis, tja. Intern heeft het echt wel geknald hoor, maar dat hebben we niet allemaal naar buiten gebracht. En het wil echt niet zeggen dat het nu na 5-0 winnen ineens rustig is. Maar het helpt wel", zei hij.

Wankel
Voor PSV betekende het de tweede overwinning in tien wedstrijden. De positie van Van Bommel is door de slechte reeks wankel. "Natuurlijk stond er vandaag druk op. Ik heb het vertrouwen in de jongens altijd gehad", zei de coach uit Maasbracht.

Veel goede dingen
"Ik zie ze constant heel veel goede dingen doen en de sfeer is echt goed", vervolgde Van Bommel. "Natuurlijk, dat moet altijd zo zijn, maar in de situatie waarin we zitten zegt dat echt wel iets."

Lees ook: Zorgeloze avond Van Bommel en PSV tegen Fortuna: 5-0

Veertiende
Fortuna kon het zaterdagavond vanaf de aftrap niet bolwerken tegen de Eindhovenaren. De oud-ploeg van Van Bommel keek halverwege al tegen een 3-0 achterstand aan en zag de marge in de tweede helft vergroot worden naar 5-0. De Sittardenaren staan veertiende in de Eredivisie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen