Overslaan en naar de inhoud gaan

Opgeluchte Van Bommel: 'Het heeft intern echt wel geknald'

Geplaatst opzaterdag 7 december 2019 - 23:12

De ruime zege op Fortuna Sittard (5-0) geeft PSV weer wat lucht. Trainer Mark van Bommel maakte in het Philips-stadion een opgeluchte indruk.

"Crisis, tja. Intern heeft het echt wel geknald hoor, maar dat hebben we niet allemaal naar buiten gebracht. En het wil echt niet zeggen dat het nu na 5-0 winnen ineens rustig is. Maar het helpt wel", zei hij.

Wankel
Voor PSV betekende het de tweede overwinning in tien wedstrijden. De positie van Van Bommel is door de slechte reeks wankel. "Natuurlijk stond er vandaag druk op. Ik heb het vertrouwen in de jongens altijd gehad", zei de coach uit Maasbracht.

Veel goede dingen
"Ik zie ze constant heel veel goede dingen doen en de sfeer is echt goed", vervolgde Van Bommel. "Natuurlijk, dat moet altijd zo zijn, maar in de situatie waarin we zitten zegt dat echt wel iets."

Lees ook: Zorgeloze avond Van Bommel en PSV tegen Fortuna: 5-0

Veertiende
Fortuna kon het zaterdagavond vanaf de aftrap niet bolwerken tegen de Eindhovenaren. De oud-ploeg van Van Bommel keek halverwege al tegen een 3-0 achterstand aan en zag de marge in de tweede helft vergroot worden naar 5-0. De Sittardenaren staan veertiende in de Eredivisie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen