Overslaan en naar de inhoud gaan

Opgelet: dichte mist en verraderlijk glad op de weg

Geplaatst opzaterdag 9 januari 2021 - 8:26

Weggebruikers kunnen zaterdagochtend te maken krijgen met aanvriezende mist. Ook kan het verraderlijk glad zijn op de weg.

Daar waarschuwen KNMI en Meteo Limburg voor.

Code geel
Het landelijk weerinstituut heeft code geel voor onder andere deze provincie afgegeven, omdat de mist met een zicht van 200 meter of minder voor problemen kan zorgen. De verwachting is dat aan het eind van de ochtend de gladheid en mist verdwijnen. Het maakt dan plaats voor een mix van bewolking en opklaringen.

Koud
Het blijft dit weekend droog en koud met zo'n 2 à 3 graden. Hogerop in Zuid-Limburg ligt er nog steeds sneeuw en daardoor is het kouder. Ook zal daar de hardnekkige mist en bewolking langer blijven hangen.

Volgende week verandert het weerbeeld en wordt het regenachtiger en lopen de temperaturen iets op. Lees hier de uitgebreide weersverwachting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen