Overslaan en naar de inhoud gaan

Operatie dreigt voor VVV-speler Maksimenko

Geplaatst opdonderdag 2 oktober 2014 - 15:12

Trainer Maurice Steijn van VVV-Venlo kan voorlopig niet beschikken over verdediger Vitalijs Maksimenko.

De Let verdraaide vorige week zijn knie in de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven en moet vrezen voor een operatie. "Vitalijs heeft een scheurtje in zijn binnenmensicus opgelopen. De kans is groot dat hij onder het mes moet waardoor hij voor langere tijd aan de kant moet blijven'', aldus Steijn.

Helmond Sport
Voor de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport vrijdagavond zijn Guus Joppen en Danny Post twijfelgevallen. "Danny en Guus kampen nog altijd met naweeën van de blessures die hun eerder langere tijd aan de kant hielden. Daardoor krijgen ze af en toe een terugval en weet ik nog niet of ze inzetbaar zijn tegen Helmond Sport.'' Pim Balkestein kan wel gewoon in actie komen. De verdediger liep vorige week een hoofdwond in het competitietreffen met Eindhoven, maar is voldoende hersteld.

Plaagstootje
Fans van Helmond Sport deelden woensdagavond alvast een plaagstootje uit in aanloop naar het duel. Supporters van de Brabantse club lieten een aantal vlaaien achter voor de deur van stadion De Koel. "Vandaag eten jullie vlaai. Wij vrijdag!!", staat er op een briefje.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Schroijen start bij VVV vanwege blessure Fleuren
VVV - Helmond Sport, 3 oktober 2014
VVV-trainer Steijn legt zichzelf een boete op
VVV-trainer Steijn voor twee duels geschorst
VVV-coach verwacht 'zware avond' tegen Helmond Sport
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen