Overslaan en naar de inhoud gaan

Opera Tom Dumoulin wordt soap

Geplaatst opwoensdag 17 februari 2016 - 20:01

De initiatiefnemers van de Dumoulin-opera vinden het heel vervelend dat Tom Dumoulin niets weet van de opera die over hem in de maak is.

Pijnlijk
"Oh? Fijn om zoiets op Twitter te lezen zonder dat ik ergens vanaf weet en zonder dat mij eerst iets gevraagd wordt", twitterde Dumoulin woensdagmiddag. Een pijnlijk moment voor bariton Sef Thissen en sopraan Fenna Ograjensek, die de opera direct na de Olympische tijdrit van Dumoulin in augustus willen opvoeren. "Dit is heel vervelend. Voor hem en voor ons", zegt Thissen. "Dit komt onhandig over, dat beseffen we."

Ploeg enthousiast
Volgens sopraan Fenna Ograjensek berust het allemaal op een misverstand. "Wij hebben ons idee voorgelegd aan de communicatieafdeling van Giant-Alpecin, die juist erg enthousiast reageerde. Maar de ploeg heeft het blijkbaar niet doorgegeven aan Dumoulin."

Contact
Giant-Alpecin laat in een reactie weten dat er inderdaad contact is geweest met de initiatiefnemers. "Normaal gesproken bespreken we zoiets altijd met de renner", zegt een woordvoerder van Giant-Alpecin. "En die moet dan toestemming geven. Dat is in dit geval misgelopen."

Alsnog
Ograjensek verwacht dat alles goedkomt. ,"We hebben juist geprobeerd om de fatsoenlijke weg te bewandelen door zijn ploeg te benaderen. We hopen dat hij alsnog enthousiast wordt." Aan wat er gebeurt als Dumoulin not amused blijft, wil de sopraan niet denken. "Laten we het rustig afwachten. Waarschijnlijk is dit vooral een storm in een glas water."

Niet blij
Reef stelt echter dat er voorlopig geen sprake van is dat Dumoulin zijn naam hieraan verbindt. "Je hebt gezien wat hij op Twitter schreef, hij was er niet blij mee. Ze kunnen ook niet zomaar zonder toestemming zijn naam gebruiken."

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Drie scenario's voor opera Tom Dumoulin
Ook wielrenner Tom Dumoulin krijgt eigen opera
Forse uitbreiding festival Viva Classic Live in Venlo
Medaille Dumoulin betekent happy end voor opera
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen