Overslaan en naar de inhoud gaan

Opera over Dumoulin komt er toch

Geplaatst opvrijdag 15 april 2016 - 17:47

Er komt definitief een opera over wielrenner Tom Dumoulin.

Het management van de Maastrichtenaar en de initiatiefnemers voor de opera zijn dat overeengkomen.

Lees ook: Dumoulin verbaasd over opera: weet van niks

Olympische Spelen
Opera 2.0 werkt aan een voorstelling over de succesvolle wielrenner. Centraal in de opera staat zijn deelname aan de Olympische Spelen komende zomer. Daarin probeert de Maastrichtenaar een gooi te doen naar het goud op de tijdrit.

Cast
Opera 2.0 werkt met een volledig Limburgse cast bestaande uit bariton Sef Thissen, sopraan Fenna Ograjensek en actrice Suzan Seegers. De première is op dinsdag 10 augustus - de dag van de olympische tijdrit - in het Openluchttheater in Valkenburg.

Jos van Rey
Het wordt de tweede opera van het gezelschap in korte tijd. Eerder werd een opera over het leven van de Roermondse politicus Jos van Rey opgevoerd.

Het wordt de vraag of de hoofdpersoon zelf ook de opvoering gaat bezoeken. Dumoulin liet al eerder weten dat het wat hem betreft niet hoeft.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Ook wielrenner Tom Dumoulin krijgt eigen opera
Tom Dumoulin gaat toch naar Olympische Spelen
ANP
Tom Dumoulin onderweg naar Rio: ‘Ik geloof in goud’
ANP
Tom Dumoulin moet pijn verbijten in Rio
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen