Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Openluchtconcert Herberg de Troost toch in tent

Geplaatst opvrijdag 8 september 2017 - 11:56

Het openluchtconcert van Herberg de Troost wordt vrijdag toch in een tent gehouden. Vrijwilligers bouwen de tent op in de bossen bij America.

Voor vrijdagavond wordt hevige regen voorspeld. Tijdens de tweede concert van 'Lichtblauwe lucht' zal de lucht dan ook alles behalve lichtblauw zijn.

Koud en nat
Bij het eerste concert woensdagavond regende het ook en was het koud. Toen kregen de bezoekers plastic poncho's tegen de regen. Het spelen in de open lucht was een bewuste keuze vanwege de sfeer.

Tent
Donderdagavond hebben de leden van de band toch besloten een tent te huren. Bezoekers mogen nog steeds hun eigen stoeltjes meenemen, maar die moeten wel liefst klein zijn, omdat er niet zoveel plaats is in de tent.

Lees ook: Chillen en rillen bij Herberg de Troost

Na het concert vrijdag wordt de tent weer afgebroken. Het laatste concert van Herberg de Troost op zondag moet weer gewoon in de open lucht plaatsvinden, omdat er dan ook wordt gefilmd.

Boegbeelden
Herberg de Troost bestaat uit
Rowwen Hèze-boegbeelden Jack Poels en Tren van Enckevort. Zij worden bijgestaan door drummer Sjoerd Rutten, bassist Mo' Jones en gitarist Skinnie. De concerten vinden dit jaar voor het eerst in de open lucht plaats.

Foto: L1

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen