Overslaan en naar de inhoud gaan

Openluchtconcert Herberg de Troost toch in tent

Geplaatst opvrijdag 8 september 2017 - 11:56

Het openluchtconcert van Herberg de Troost wordt vrijdag toch in een tent gehouden. Vrijwilligers bouwen de tent op in de bossen bij America.

Voor vrijdagavond wordt hevige regen voorspeld. Tijdens de tweede concert van 'Lichtblauwe lucht' zal de lucht dan ook alles behalve lichtblauw zijn.

Koud en nat
Bij het eerste concert woensdagavond regende het ook en was het koud. Toen kregen de bezoekers plastic poncho's tegen de regen. Het spelen in de open lucht was een bewuste keuze vanwege de sfeer.

Tent
Donderdagavond hebben de leden van de band toch besloten een tent te huren. Bezoekers mogen nog steeds hun eigen stoeltjes meenemen, maar die moeten wel liefst klein zijn, omdat er niet zoveel plaats is in de tent.

Lees ook: Chillen en rillen bij Herberg de Troost

Na het concert vrijdag wordt de tent weer afgebroken. Het laatste concert van Herberg de Troost op zondag moet weer gewoon in de open lucht plaatsvinden, omdat er dan ook wordt gefilmd.

Boegbeelden
Herberg de Troost bestaat uit
Rowwen Hèze-boegbeelden Jack Poels en Tren van Enckevort. Zij worden bijgestaan door drummer Sjoerd Rutten, bassist Mo' Jones en gitarist Skinnie. De concerten vinden dit jaar voor het eerst in de open lucht plaats.

Foto: L1

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen