Overslaan en naar de inhoud gaan

Opening Cultura Nova trekt zo’n 20.000 bezoekers

Geplaatst opvrijdag 24 augustus 2018 - 22:22

Zo'n 20.000 bezoekers hebben vrijdagavond in Heerlen gekeken naar de opening van het internationale theaterfestival Cultura Nova.

Dit zijn er ongeveer 5000 meer dan de organisatie vooraf had verwacht.

Bekijk ons uitgebreide fotoalbum op Facebook.

Spectaculaire opening
Burgemeester Emile Roemer en wethouder Jordy Clemens gaven even na 21:30 uur de aftrap van het jaarlijkse evenement. Met een spectaculaire voorstelling van het Italiaanse gezelschap Kitonb ging Cultura Nova echt van start. Met het spektakelstuk 'Carillon - the flight of time' opende zij op het Burgemeester van Grunsvenplein het tiendaagse festival.

Bekijk de hele opening van Cultura Nova hieronder terug.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen