Overslaan en naar de inhoud gaan

Opa Jo zielsgelukkig, bulldog Bethje is weer thuis

Geplaatst opzondag 22 april 2018 - 14:14

De 85-jarige opa Jo uit Sittard is weer zielsgelukkig. Zaterdagavond laat werd hij herenigd met zijn Franse bulldog Bethje.

Hij was zijn trouwe maatje sinds donderdag kwijt na een wandeling in de wijk Overhoven.

Medeleven
En dat de zoektocht naar Bethje en het verdriet van opa Jo mensen raakten, werd al snel duidelijk. Op diverse Facebookberichten van zijn familie kwamen de afgelopen dagen veel reacties en een artikel van 1Limburg werd ruim 1100 keer op social media gedeeld. De familie besloot uiteindelijk een beloning uit te loven van 100 euro voor degene die Bethje thuis zou brengen.

Lees ook: Bulldog Bethje kwijt, 85-jarige opa Jo ten einde raad

Of die beloning ook geïnd gaat worden, is nog niet bekend. Hoe de bulldog thuis is gekomen in Sittard, is namelijk nog onduidelijk.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen