Overslaan en naar de inhoud gaan

Op weg naar de finale: 70.444 producten voor Voedselbank

Geplaatst opdinsdag 11 december 2018 - 17:44

De teller van de actie 'L1 Samen voor de Voedselbank' staat dinsdagmiddag op 70.444 lang houdbare producten.

De producten zijn afgelopen week ingezameld tijdens meer dan honderd acties in de hele provincie. Nog tot donderdagavond wordt er ingezameld voor de Limburgse voedselbanken. Het doel is om meer dan 290.000 producten op te halen.

Problemen na scheiding
"Ik voer actie omdat ik het financieel ook slecht heb gehad", vertelt pedicure Chantal Hamers. Zij is één van de vele mensen die actie voert. Na een scheiding kwam de vrouw met haar vier kinderen in de financiële problemen. Ze hoefde nog nét niet naar de Voedselbank, omdat ze veel hulp kreeg van haar ouders.

Finale live bij L1
De finaledag is donderdag live te volgen bij L1. Die dag komt de L1 Ochtendshow van 06:00 tot 10:00 uur vanuit de Voedselbank Venlo. Vanaf 18:30 uur wordt de uitslag bekendgemaakt tijdens een live-uitzending op L1 TV.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen