Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Op weg naar de finale: 70.444 producten voor Voedselbank

Geplaatst opdinsdag 11 december 2018 - 17:44

De teller van de actie 'L1 Samen voor de Voedselbank' staat dinsdagmiddag op 70.444 lang houdbare producten.

De producten zijn afgelopen week ingezameld tijdens meer dan honderd acties in de hele provincie. Nog tot donderdagavond wordt er ingezameld voor de Limburgse voedselbanken. Het doel is om meer dan 290.000 producten op te halen.

Problemen na scheiding
"Ik voer actie omdat ik het financieel ook slecht heb gehad", vertelt pedicure Chantal Hamers. Zij is één van de vele mensen die actie voert. Na een scheiding kwam de vrouw met haar vier kinderen in de financiële problemen. Ze hoefde nog nét niet naar de Voedselbank, omdat ze veel hulp kreeg van haar ouders.

Finale live bij L1
De finaledag is donderdag live te volgen bij L1. Die dag komt de L1 Ochtendshow van 06:00 tot 10:00 uur vanuit de Voedselbank Venlo. Vanaf 18:30 uur wordt de uitslag bekendgemaakt tijdens een live-uitzending op L1 TV.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen