Overslaan en naar de inhoud gaan

Op straat gevonden man Weert overleden

Geplaatst opwoensdag 5 december 2018 - 11:11

De gewonde man die zondagochtend werd gevonden in de buurt van een tankstation in Weert, is overleden. Het gaat om een 90-jarige man uit die plaats.

De politie weet nog niet wat er precies is gebeurd.

Mysterie
De man werd even na 10:00 uur gevonden op de Graafschap Hornelaan. Agenten hebben na de vondst al met getuigen gesproken en een buurtonderzoek gehouden, maar daarmee heeft de politie het verhaal nog niet rond. Met een oproep voor nieuwe getuigen hopen de onderzoekers meer duidelijkheid te krijgen.

Lees ook: Gewonde man gevonden op straat in Weert

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen