Overslaan en naar de inhoud gaan

Op straat gevonden man Weert overleden

Geplaatst opwoensdag 5 december 2018 - 11:11

De gewonde man die zondagochtend werd gevonden in de buurt van een tankstation in Weert, is overleden. Het gaat om een 90-jarige man uit die plaats.

De politie weet nog niet wat er precies is gebeurd.

Mysterie
De man werd even na 10:00 uur gevonden op de Graafschap Hornelaan. Agenten hebben na de vondst al met getuigen gesproken en een buurtonderzoek gehouden, maar daarmee heeft de politie het verhaal nog niet rond. Met een oproep voor nieuwe getuigen hopen de onderzoekers meer duidelijkheid te krijgen.

Lees ook: Gewonde man gevonden op straat in Weert

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen