Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Op straat gevonden dode in Ospel komt uit Eindhoven

Geplaatst opvrijdag 20 april 2018 - 15:53

De man die in Ospel dood op straat is gevonden komt uit Eindhoven.

Volgens de politie gaat het om een 68-jarige man. Hij zou in de auto gezeten hebben die werd achtervolgd vanuit Brabant.

Greppel
De dode werd vrijdagochtend ontdekt op de Uliker. Dat gebeurde na een achtervolging vanuit Brabant richting Limburg. Bij Nederweert verloor de politie de gestolen auto uit het oog. Even later werd het voertuig teruggevonden in een greppel in Ospel. De inzittenden waren spoorloos. Tijdens een zoekactie werd in de omgeving de overleden man gevonden op zo'n 150 meter van de auto.

Lees ook: Man dood gevonden op straat na politieachtervolging

Doodsoorzaak
De politie heeft nog geen informatie bekendgemaakt over de achtergrond van de dode en over de doodsoorzaak. Zaterdag wordt over dat laatste meer duidelijkheid verwacht, nadat een scan van het lichaam is gemaakt, aldus de politie.

Zitgrasmaaier
De gestolen auto werd eerst gezien door de politie in Oost-Brabant. Agenten zagen de auto in Veldhoven rijden met een aanhanger zonder verlichting. Op de aanhanger stond een gestolen zitgrasmaaier. De bestuurder negeerde een stopteken, waarna een achtervolging werd gestart. Bij de provinciegrens nam de Limburgse politie de achtervolging over. Er zouden zeker twee mensen in de auto hebben gezeten.

Gestolen fiets
In Ospel werd ook een fiets gestolen aan de Nieuwstraat. Mogelijk is die gestolen door een van de inzittenden van de gecrashte auto. Ook is er een schoen gevonden, die mogelijk een link heeft met de zaak.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen