Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Op straat gevonden dode in Ospel komt uit Eindhoven

Geplaatst opvrijdag 20 april 2018 - 15:53

De man die in Ospel dood op straat is gevonden komt uit Eindhoven.

Volgens de politie gaat het om een 68-jarige man. Hij zou in de auto gezeten hebben die werd achtervolgd vanuit Brabant.

Greppel
De dode werd vrijdagochtend ontdekt op de Uliker. Dat gebeurde na een achtervolging vanuit Brabant richting Limburg. Bij Nederweert verloor de politie de gestolen auto uit het oog. Even later werd het voertuig teruggevonden in een greppel in Ospel. De inzittenden waren spoorloos. Tijdens een zoekactie werd in de omgeving de overleden man gevonden op zo'n 150 meter van de auto.

Lees ook: Man dood gevonden op straat na politieachtervolging

Doodsoorzaak
De politie heeft nog geen informatie bekendgemaakt over de achtergrond van de dode en over de doodsoorzaak. Zaterdag wordt over dat laatste meer duidelijkheid verwacht, nadat een scan van het lichaam is gemaakt, aldus de politie.

Zitgrasmaaier
De gestolen auto werd eerst gezien door de politie in Oost-Brabant. Agenten zagen de auto in Veldhoven rijden met een aanhanger zonder verlichting. Op de aanhanger stond een gestolen zitgrasmaaier. De bestuurder negeerde een stopteken, waarna een achtervolging werd gestart. Bij de provinciegrens nam de Limburgse politie de achtervolging over. Er zouden zeker twee mensen in de auto hebben gezeten.

Gestolen fiets
In Ospel werd ook een fiets gestolen aan de Nieuwstraat. Mogelijk is die gestolen door een van de inzittenden van de gecrashte auto. Ook is er een schoen gevonden, die mogelijk een link heeft met de zaak.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen