Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Op straat gevonden dode in Ospel komt uit Eindhoven

Geplaatst opvrijdag 20 april 2018 - 15:53

De man die in Ospel dood op straat is gevonden komt uit Eindhoven.

Volgens de politie gaat het om een 68-jarige man. Hij zou in de auto gezeten hebben die werd achtervolgd vanuit Brabant.

Greppel
De dode werd vrijdagochtend ontdekt op de Uliker. Dat gebeurde na een achtervolging vanuit Brabant richting Limburg. Bij Nederweert verloor de politie de gestolen auto uit het oog. Even later werd het voertuig teruggevonden in een greppel in Ospel. De inzittenden waren spoorloos. Tijdens een zoekactie werd in de omgeving de overleden man gevonden op zo'n 150 meter van de auto.

Lees ook: Man dood gevonden op straat na politieachtervolging

Doodsoorzaak
De politie heeft nog geen informatie bekendgemaakt over de achtergrond van de dode en over de doodsoorzaak. Zaterdag wordt over dat laatste meer duidelijkheid verwacht, nadat een scan van het lichaam is gemaakt, aldus de politie.

Zitgrasmaaier
De gestolen auto werd eerst gezien door de politie in Oost-Brabant. Agenten zagen de auto in Veldhoven rijden met een aanhanger zonder verlichting. Op de aanhanger stond een gestolen zitgrasmaaier. De bestuurder negeerde een stopteken, waarna een achtervolging werd gestart. Bij de provinciegrens nam de Limburgse politie de achtervolging over. Er zouden zeker twee mensen in de auto hebben gezeten.

Gestolen fiets
In Ospel werd ook een fiets gestolen aan de Nieuwstraat. Mogelijk is die gestolen door een van de inzittenden van de gecrashte auto. Ook is er een schoen gevonden, die mogelijk een link heeft met de zaak.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen