Overslaan en naar de inhoud gaan

Op pad met Pinkpop: pendeltreinen ingezet, A2 deels dicht

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 15:13

Treinreizigers rond Landgraaf moeten komend weekend rekening houden met een aangepaste dienstregeling.

Vanwege Pinkpop zet vervoerder Arriva extra pendeltreinen in. Dat betekent dat reguliere treinreizigers tussen Heerlen en Kerkrade rekening moeten houden met een extra overstap in Landgraaf. Ook stopt de trein niet bij station De Kissel tussen Heerlen en Landgraaf.

De aanpassingen in de dienstregeling zijn op vrijdag 15 tot en met maandag 18 juni.

De Pinkpop-pendeltreinen rijden op:
- Vrijdag 15, zaterdag 16, en zondag 17 juni van 08:24 tot 16:01 uur
- Vrijdag 15, zaterdag 16, en zondag 17 juni van 21:54 tot 02:05 uur
- Maandag 18 juni van 06:35 uur tot 14:01 uur

Werk aan de weg
Overigens moeten Pinkpop-gangers komend weekend ook rekening houden met wegwerkzaamheden als ze gebruik maken van de A2. Tussen knooppunt Het Vonderen en Wessem wordt in de richting van Eindhoven aan de weg gewerkt.

De weg is daar dicht van vrijdagavond 21:00 uur tot zaterdagochtend 08:00 uur. Ook in de nacht van zaterdag op zondag gaat de weg dicht. Dan duurt de afsluiting van 21:00 tot 09:00 uur. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid. Volgens Rijkswaterstaat moeten weggebruikers rekening houden met ongeveer twintig minuten vertraging.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen