Overslaan en naar de inhoud gaan

Op pad met Pinkpop: pendeltreinen ingezet, A2 deels dicht

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 15:13

Treinreizigers rond Landgraaf moeten komend weekend rekening houden met een aangepaste dienstregeling.

Vanwege Pinkpop zet vervoerder Arriva extra pendeltreinen in. Dat betekent dat reguliere treinreizigers tussen Heerlen en Kerkrade rekening moeten houden met een extra overstap in Landgraaf. Ook stopt de trein niet bij station De Kissel tussen Heerlen en Landgraaf.

De aanpassingen in de dienstregeling zijn op vrijdag 15 tot en met maandag 18 juni.

De Pinkpop-pendeltreinen rijden op:
- Vrijdag 15, zaterdag 16, en zondag 17 juni van 08:24 tot 16:01 uur
- Vrijdag 15, zaterdag 16, en zondag 17 juni van 21:54 tot 02:05 uur
- Maandag 18 juni van 06:35 uur tot 14:01 uur

Werk aan de weg
Overigens moeten Pinkpop-gangers komend weekend ook rekening houden met wegwerkzaamheden als ze gebruik maken van de A2. Tussen knooppunt Het Vonderen en Wessem wordt in de richting van Eindhoven aan de weg gewerkt.

De weg is daar dicht van vrijdagavond 21:00 uur tot zaterdagochtend 08:00 uur. Ook in de nacht van zaterdag op zondag gaat de weg dicht. Dan duurt de afsluiting van 21:00 tot 09:00 uur. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid. Volgens Rijkswaterstaat moeten weggebruikers rekening houden met ongeveer twintig minuten vertraging.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen