Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Op deze Limburgse stations kun je op 20 maart stemmen

Geplaatst opdinsdag 12 maart 2019 - 15:45

Wie op 20 maart niet de tijd heeft een 'regulier' stembureau op te zoeken, kan die dag ook op vijf Limburgse treinstations terecht om te stemmen voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen.

Het gaat om de stations in Horst-Sevenum, Maastricht, Roermond, Venlo en Weert. In totaal zijn er in het hele land 69 stations waar gestemd kan worden, zo maakt de NS dinsdag bekend.

Hele dag
In Maastricht en Venlo kun je de hele dag terecht: tussen 06:30 uur en 20:00 uur is daar een mobiel stembureau waar mensen van hun democratisch recht gebruik kunnen maken.

Beperkte open
In Roermond kan al vanaf 05:30 uur gestemd worden in de stationshal, maar dat stembureau sluit al om 12:30 uur. Ook het stembureau op het Weerter station is maar kort open. Dat biedt mensen tussen 06:15 en 08:30 uur de gelegenheid om te stemmen, op het stationsplein. In Horst-Sevenum liggen het stemformulier en het rood potlood iets later én iets langer op de dag klaar. Treinreizigers kunnen daar tussen 16:00 en 19:00 uur hun stem uitbrengen.

Kijk voor al het nieuws over de Provinciale Statenverkiezingen én de Waterschapsverkiezingen op de Limburg Stemt-subpagina.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen