Overslaan en naar de inhoud gaan

Op de vlucht geslagen schuurtjesinbreker omsingeld

Geplaatst opwoensdag 12 februari 2020 - 7:48

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Geleen een man aangehouden die in meerdere schuren had ingebroken.

De inbreker werd door een bewoner op heterdaad betrapt toen die rond 01:30 uur zijn slag probeerde te slaan aan de Henri Hermanslaan, zo laat de politie weten.

Omgeving afgezet
De bewoner seinde de politie in, waarna agenten de straten in de directe omgeving afzetten. Toen de inbreker daar lucht van kreeg, sloeg die te voet op de vlucht. Hij wist echter niet aan de politie te ontkomen en werd meegenomen naar het bureau.

Valse kentekenplaten
Volgens de politie heeft de man in drie schuren daadwerkelijk ingebroken en dat bij nog eens twee andere schuren geprobeerd. Daarnaast bleek hij zich op een scooter met valse kentekenplaten te verplaatsen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen