Overslaan en naar de inhoud gaan

Oorverdovend protest tegen parkeren Kerkrade

Geplaatst opmaandag 10 november 2014 - 12:14

Luid toeterend hebben de ondernemers uit het centrum van Kerkrade maandagmorgen op de Markt geprotesteerd tegen het parkeerbeleid van de gemeente.

De ondernemers willen dat het betaald parkeren wordt afgeschaft. In plaats daarvan moet er een blauwe zone komen, vinden zij, zodat klanten hun auto met een parkeerschijf gratis kunnen parkeren.

Oorverdovend protest
Om hun eis kracht bij te zetten, reden tientallen ondernemers met hun bedrijfsbusje of hun privéauto de Markt op. Een enkeling kwam met de fiets. Het resulteerde in een oorverdovend protest: claxonerend riepen ze het stadbestuur naar buiten.

L1
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto Parkeren Parkeerplaats
Ondernemers voeren actie voor gratis parkeren in Kerkrade
Protest tegen parkeerplaats kern Blerick
Nachtelijk parkeerverbod bij sportpark Maastricht
Venray is parkeeroverlast beu en gaat dagelijks controleren
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen