Overslaan en naar de inhoud gaan

Oorverdovend protest tegen parkeren Kerkrade

Geplaatst opmaandag 10 november 2014 - 12:14

Luid toeterend hebben de ondernemers uit het centrum van Kerkrade maandagmorgen op de Markt geprotesteerd tegen het parkeerbeleid van de gemeente.

De ondernemers willen dat het betaald parkeren wordt afgeschaft. In plaats daarvan moet er een blauwe zone komen, vinden zij, zodat klanten hun auto met een parkeerschijf gratis kunnen parkeren.

Oorverdovend protest
Om hun eis kracht bij te zetten, reden tientallen ondernemers met hun bedrijfsbusje of hun privéauto de Markt op. Een enkeling kwam met de fiets. Het resulteerde in een oorverdovend protest: claxonerend riepen ze het stadbestuur naar buiten.

L1
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto Parkeren Parkeerplaats
Ondernemers voeren actie voor gratis parkeren in Kerkrade
Protest tegen parkeerplaats kern Blerick
Nachtelijk parkeerverbod bij sportpark Maastricht
Venray is parkeeroverlast beu en gaat dagelijks controleren
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen