Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook zoon Mark Van Bommel blijkt Ajax-kwelgeest

Geplaatst opzaterdag 3 november 2018 - 16:00

Waar Mark van Bommel als hoofdtrainer van PSV nog ongeslagen is in de Eredivisie, bewees zijn zoon Ruben de club zaterdag ook een dienst op het hoogste niveau.

Van Bommel-junior was namelijk de grote man in de topper PSV onder 15 - Ajax onder 15, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Volle buit
Hij moest van zijn coach op de bank beginnen, maar bleek als invaller uiteindelijk van onschatbare waarde voor de Eindhovenaren: met twee doelpunten tilde hij de stand naar 3-1 en bezorgde hij zijn ploeg de volle buit.

Kunstje
Ruben, die met Bert van
Marwijk ook een opa heeft die zijn sporen in de voetbalwereld verdiend heeft, keek dat kunstje mogelijk af van zijn vader: als speler scoorde Mark van Bommel tegen geen enkele ploeg zo vaak als tegen Ajax. Verspreid over twintig duels liet hij tegen de Ajacieden zes keer het netje bollen.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen