Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook zonder dagrecreatie ligt De Schatberg vol

Geplaatst opvrijdag 31 juli 2020 - 18:51

Eén dag komen zwemmen mag voorlopig niet. Maar ondanks de corona-maatregelen 'ligt' recreatiepark De Schatberg is Sevenum gewoon vol met vakantiegangers uit het hele land.

"Ja, de jeugd uit de omgeving zal toch ergens anders moeten gaan zwemmen. Het is voorlopig niet anders." Parkdirecteur Ronald Hoppzak heeft weinig te klagen. Met zo'n 4.000 gasten is zijn recreatiepark zo goed als vol. "Hopelijk komen er nog twee goede weken aan."

Vakantiegangers
Zonder dagrecreanten is het evengoed druk. Het strand bij de grote waterpartij ligt goed vol. Het zijn allemaal vakantiegangers. "Heet is het, maar wel gezellig. Lekker met vrienden vakantie vieren. De kinderen vermaken zich best", vertelt een moeder aan de waterkant.

Oudere jeugd
Hoppzak: "Je ziet wel een andere gezinssamenstelling. De oudere jeugd is ook van de partij. Normaal liggen die waarschijnlijk ergens in Spanje aan het strand. Nu zijn ze gewoon mee op vakantie met vader en moeder."

Video: L1
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen