Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook ZLF 2021 weer afgelast

Geplaatst opdonderdag 21 januari 2021 - 12:45

Het Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF) in Schimmert is voor het tweede jaar op rij afgeschoten. Ook dit jaar gooit de coronacrisis roet in het eten.

De organisatie ziet zich net als vorig jaar genoodzaakt om het ZLF af te gelasten.

Uitgesloten
'Zoals de situatie rondom het coronavirus er nu naar uitziet, is het organiseren van een dergelijk evenement in de zomer uitgesloten', zo staat op de site van het ZLF. Het schuttersfeest stond gepland van 16 tot en met 18 juli, maar gezien de ontwikkelingen rondom Covid-19 komen die data nog te vroeg.

Lees ook: Kogel door de kerk: ook schuttersfeest ZLF naar 2021

De organisatie weet nog niet of het ZLF wordt verplaatst naar 2022.

OLS
In december werd bekend dat ook het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) dit jaar niet door kan gaan. Net als in 2020 zorgt het coronavirus ervoor dat het onmogelijk is om ook dit grote evenement te organiseren. Het OLS zou in juli plaatsvinden in Meijel.

Lees ook: Corona gooit roet in het eten: OLS weer verplaatst

Het OLS is verplaatst naar zondag 3 juli 2022.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen