Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook vaten en jerrycans gedumpt in Echt

Geplaatst opvrijdag 3 mei 2019 - 16:06

De brandweer heeft samen met de politie in Echt vrijdagmorgen een dumping van drie vaten en acht jerrycans moeten opruimen.

De dumping werd gevonden op de Wolfsberg, meldt de politie op Twitter.

Onbekende inhoud
Het is de tweede vondst deze dag in de gemeente Echt-Susteren. In het gehucht Ophoven werd een afvaldumping van vier vaten met een onbekende inhoud gevonden. Het ging om drie vaten van twintig liter en één vat van 200 liter.

Lees ook: Vier vaten met onbekende inhoud gedumpt in Ophoven

De inhoud van de recente vondst is evenmin bekend. De gemeente Echt-Susteren heeft ervoor gezorgd dat ook deze vaten en jerrycans werden opgeruimd.

Toename drugsdumpingen
In Limburg vinden al jaren veel drugsdumpingen plaats. Zo werd vorig jaar 62 keer drugsafval achterlaten. Dat was veel vaker dan in 2017 toen het aantal drugsdumpingen nog 41 was. Dit jaar zijn ook al een aantal meldingen van drugsdumpingen bekend.

Lees ook: Zorgelijk: drugsdumpingen in Limburg blijven toenemen

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur een foto en win prijzen. Deadline: 5 mei.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen