Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook tweede serie euro's met Maastrichtse brug uitverkocht

Geplaatst opdinsdag 31 oktober 2017 - 22:49

De verzamelaars van speciale euromunten hebben pech. Ook een tweede speciale set van de munt met daarop de Maastrichtse Sint Servaasbrug is uitverkocht.

Via de website van de Koninklijke Nederlandse Munt konden twee speciale sets van het nieuwe geldstuk worden gekocht.

Razend populair
De Maastrichtse brug bleek al snel heel populair. Binnen nog geen dag na de presentatie was de eerste set al uitverkocht; een dag later is ook de andere collectie niet meer verkrijgbaar.

Lees ook: Hij is populair: euromunt met Maastrichtse brug uitverkocht

Er waren 2000 sets te bestellen voor 30 euro en 20.000 voor 10 euro.

Geslagen
De eerste euromunt met de Maastrichtse brug werd maandag geslagen in Maastricht. Het teken op de nieuwe munt is gekozen door de kersverse muntmeester Stephan Satijn, ook wethouder in Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen