Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook Racoon en Mr. Polska naar Pop on Top in Valkenburg

Geplaatst opdonderdag 16 april 2015 - 12:33

Het programma voor Pop on Top in Valkenburg is compleet. Onder andere Racoon, Mr. Polska en de Kraaien zijn aan de line-up toegevoegd van het festival op de Cauberg.

Eerder werd al bekend dat ook Guus Meeuwis en Kraantje Pappie acte de présence zouden geven op de Cauberg.

Lees ook: Guus Meeuwis naar Pop on Top in Valkenburg

Rondé, Stef Classens en Rafke van Loo
Racoon, Mr. Polska en de Kraaien zijn overigens niet de enige nieuwe namen. Verspreid over vier podia treden ook Memphis Maniacs, Rectifire, DJ Sven Feijen ft. Jean de la Fourette & mc Handsome, The Partysquad, Kim Kaey, Rondé, Sunday Sun, Bells of Youth, Stef Classens, Shake it Naked en de Valkenburgse Rafke van Loo (The Voice Kids) op.

5 jaar
Pop on Top vindt plaats op 30 mei. Het eendaagse festival viert dit jaar haar vijfjarig bestaan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Guus Meeuwis naar Pop on Top in Valkenburg
Rowwen Hèze
Kensington en Rowwen Hèze naar Pop on Top
Pop on Top Valkenburg trekt 8000 bezoekers
ANP
Marco Borsato, HAEVN, Waylon en meer naar Pop on Top
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen