Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook Omroep Venlo aast op zendmacht Beesel

Geplaatst opmaandag 1 december 2014 - 19:40

Omroep Venlo gaat samen met audiovisueel bedrijf Bonte Was een gooi doen naar de lokale zendmacht in Beesel.

Beide partijen willen een apart platform opzetten dat zich richt op de gemeente Beesel.

Dat zegt directeur Ruud Stikkelbroeck van Omroep Venlo. Bonte Was is net als de omroep gevestigd in het Nedinscogebouw in Venlo. Het bedrijf is van de in Reuver en Beesel woonachtige Pim Crins en Laurens-Jan Pubben.

RTV Roermond en RTV Beesel
De combinatie meldt zich op het laatste moment in Beesel. De afgelopen maanden dienden RTV Roermond en RTV Beesel een aanvraag in. Voor de raadsvergadering van 15 december ligt een voorstel van het gemeentebestuur klaar te kiezen voor RTV Roermond. Het is voor andere gegadigden echter mogelijk tot één dag voor de raad mee te dingen.

Afgestemd concept
Volgens Stikkelbroeck dienen Omroep Venlo en Bonte Was hun plan deze week in bij het gemeentebestuur. Het gaat volgens hem niet om een simpele gebiedsuitbreiding van de Venlose omroep, maar om een op Beesel afgestemd concept

Lees dinsdag meer over het plan van Omroep Venlo en Bonte Was in Dagblad de Limburger of op Krant Digitaal.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Beslissing over omroep in Beesel uitgesteld
Beesel wil RTV Roermond als omroep
Omroepen Beesel en Bergen gaan samenwerken
Ruim 31.000 euro voor RTV Roermond
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen