Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook Monteyne sluit aan bij Roda JC

Geplaatst opvrijdag 24 oktober 2014 - 16:12

Roda JC-trainer René Trost laat zondag in het thuisduel tegen Sparta dezelfde elf starten die maandag wonnen bij Jong FC Twente (0-2).

Inmiddels is bij Roda iedereen aangesloten bij de groepstraining. Martijn Monteyne was vrijdag de laatste die de ziekenboeg achter zich liet. Trost: "Martijn zal nu snel minuten gaan maken bij het tweede."

Concurrentie
Met de eerdere terugkeer van Anco Jansen en nu Monteyne neemt de concurrentie binnen de selectie steeds meer toe. "Het is aan mij om keuzes te maken", zegt Trost. "Daarbij kijk ik ook naar de tegenstander."

Programma
De opponent van zondag draait prima mee dit seizoen. Sparta heeft zes punten achterstand op Roda. Het is na FC Eindhoven en FC Volendam pas de derde tegenstander van de Kerkraadse ploeg die bij de eerste negen staat in de stand. Uit het - op papier - eenvoudige programma dat Roda tot nu toe heeft gehad, hoeven volgens Trost geen conclusies te worden getrokken.

"Teams die hoger staan, willen meestal ook graag voetballen. Misschien hebben wij het daar wel gemakkelijker tegen. Het worden twee belangrijke weken. We moeten zien te winnen van Sparta en Achilles. Daarna krijgen we een paar zware tegenstanders achter elkaar."

Roda JC - Sparta: zondagmiddag 14:30 uur, Parkstad Limburg Stadion.

Roda JC Kerkrade bereidt zich voor op de dubbele confrontatie met Sparta Rotterdam.
L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda-spelers opgewacht na nederlaag bij Sparta
Uitstel van besluit over hulp gemeente aan Roda JC
Roda JC wil huur stadion naar 600.000 euro per jaar verlagen
Eerste basisplaats voor Hycham Faik bij Roda
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen