Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook Monteyne sluit aan bij Roda JC

Geplaatst opvrijdag 24 oktober 2014 - 16:12

Roda JC-trainer René Trost laat zondag in het thuisduel tegen Sparta dezelfde elf starten die maandag wonnen bij Jong FC Twente (0-2).

Inmiddels is bij Roda iedereen aangesloten bij de groepstraining. Martijn Monteyne was vrijdag de laatste die de ziekenboeg achter zich liet. Trost: "Martijn zal nu snel minuten gaan maken bij het tweede."

Concurrentie
Met de eerdere terugkeer van Anco Jansen en nu Monteyne neemt de concurrentie binnen de selectie steeds meer toe. "Het is aan mij om keuzes te maken", zegt Trost. "Daarbij kijk ik ook naar de tegenstander."

Programma
De opponent van zondag draait prima mee dit seizoen. Sparta heeft zes punten achterstand op Roda. Het is na FC Eindhoven en FC Volendam pas de derde tegenstander van de Kerkraadse ploeg die bij de eerste negen staat in de stand. Uit het - op papier - eenvoudige programma dat Roda tot nu toe heeft gehad, hoeven volgens Trost geen conclusies te worden getrokken.

"Teams die hoger staan, willen meestal ook graag voetballen. Misschien hebben wij het daar wel gemakkelijker tegen. Het worden twee belangrijke weken. We moeten zien te winnen van Sparta en Achilles. Daarna krijgen we een paar zware tegenstanders achter elkaar."

Roda JC - Sparta: zondagmiddag 14:30 uur, Parkstad Limburg Stadion.

Roda JC Kerkrade bereidt zich voor op de dubbele confrontatie met Sparta Rotterdam.
L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda-spelers opgewacht na nederlaag bij Sparta
Uitstel van besluit over hulp gemeente aan Roda JC
Roda JC wil huur stadion naar 600.000 euro per jaar verlagen
Eerste basisplaats voor Hycham Faik bij Roda
Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen