Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook HEMA in Heerlerheide sluit de deuren

Geplaatst opdinsdag 27 januari 2015 - 21:20

Drie maanden na het faillissement van de HEMA in Kerkrade, sluit het concern ook de vestiging in het winkelcentrum van Heerlerheide.

Op zaterdag 7 maart om 17:00 uur precies gaat het HEMA-filiaal aan de Wannerstraat dicht. Reden van de opheffing is de economische neergang.

Ontbijt
De sluiting van het warenhuis betekent een gevoelige klap voor het winkelcentrum van Heerlerheide. De HEMA is niet alleen een publiekstrekker, maar heeft ook een sterke sociale functie.

Ruim voor openingstijd verzamelen zich steevast al mensen voor de winkel om vervolgens aan te schuiven voor het ontbijt, dat tot 10:00 uur voor één euro genuttigd kan worden.

Vaals en Gulpen
De franchisenemer van de HEMA in Heerlerheide heeft ook vestigingen in Vaals en Gulpen. Vooralsnog heeft de sluiting in Heerlerheide geen gevolgen voor die twee zaken. De zelfstandig ondernemer is niet bereikbaar voor commentaar.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Winkelcentrum De Plu in Heerlen dit jaar tegen de vlakte
Hema in Kerkrade failliet verklaard
Hema Kerkrade Failliet
Hema Kerkrade per direct gesloten
Vakbond FNV dreigt met acties bij Hema
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen