Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook HEMA in Heerlerheide sluit de deuren

Geplaatst opdinsdag 27 januari 2015 - 21:20

Drie maanden na het faillissement van de HEMA in Kerkrade, sluit het concern ook de vestiging in het winkelcentrum van Heerlerheide.

Op zaterdag 7 maart om 17:00 uur precies gaat het HEMA-filiaal aan de Wannerstraat dicht. Reden van de opheffing is de economische neergang.

Ontbijt
De sluiting van het warenhuis betekent een gevoelige klap voor het winkelcentrum van Heerlerheide. De HEMA is niet alleen een publiekstrekker, maar heeft ook een sterke sociale functie.

Ruim voor openingstijd verzamelen zich steevast al mensen voor de winkel om vervolgens aan te schuiven voor het ontbijt, dat tot 10:00 uur voor één euro genuttigd kan worden.

Vaals en Gulpen
De franchisenemer van de HEMA in Heerlerheide heeft ook vestigingen in Vaals en Gulpen. Vooralsnog heeft de sluiting in Heerlerheide geen gevolgen voor die twee zaken. De zelfstandig ondernemer is niet bereikbaar voor commentaar.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Winkelcentrum De Plu in Heerlen dit jaar tegen de vlakte
Hema in Kerkrade failliet verklaard
Hema Kerkrade Failliet
Hema Kerkrade per direct gesloten
Vakbond FNV dreigt met acties bij Hema
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen