Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook HEMA in Heerlerheide sluit de deuren

Geplaatst opdinsdag 27 januari 2015 - 21:20

Drie maanden na het faillissement van de HEMA in Kerkrade, sluit het concern ook de vestiging in het winkelcentrum van Heerlerheide.

Op zaterdag 7 maart om 17:00 uur precies gaat het HEMA-filiaal aan de Wannerstraat dicht. Reden van de opheffing is de economische neergang.

Ontbijt
De sluiting van het warenhuis betekent een gevoelige klap voor het winkelcentrum van Heerlerheide. De HEMA is niet alleen een publiekstrekker, maar heeft ook een sterke sociale functie.

Ruim voor openingstijd verzamelen zich steevast al mensen voor de winkel om vervolgens aan te schuiven voor het ontbijt, dat tot 10:00 uur voor één euro genuttigd kan worden.

Vaals en Gulpen
De franchisenemer van de HEMA in Heerlerheide heeft ook vestigingen in Vaals en Gulpen. Vooralsnog heeft de sluiting in Heerlerheide geen gevolgen voor die twee zaken. De zelfstandig ondernemer is niet bereikbaar voor commentaar.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Winkelcentrum De Plu in Heerlen dit jaar tegen de vlakte
Hema in Kerkrade failliet verklaard
Hema Kerkrade Failliet
Hema Kerkrade per direct gesloten
Drie Limburgse plaatsen dreigen Hema kwijt te raken
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen