Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ook handgranaat gevonden bij woning in Echt

Geplaatst opdinsdag 22 januari 2019 - 10:22

Ook in Echt is dinsdagochtend een handgranaat gevonden in de tuin van een woning.

Het explosief werd gevonden aan de Cypresstraat. De granaat ligt in de achtertuin van de buren van een Bandidos-lid, meldt onze verslaggever. Eerder op de ochtend werd ook een granaat gevonden in de voortuin van een woning in Holtum. Daar woont de zoon van Bandidos-leider Harrie Ramakers. De zoon is ook lid van de motorclub.

Lees ook: Gevonden granaat Holtum ligt in voortuin van lid motorclub

Explosieven Opruimingsdienst
De Explosieven Opruimingsdienst ging na Holtum richting Echt om de granaat te onderzoeken. De omgeving van de woning in Echt is afgezet. Er hoefden geen huizen te worden ontruimd.

Veiliggesteld
Iets na 15:00 uur meldde de politie dat de granaat is veiliggesteld. Het projectiel wordt, net als het handgranaat dat in Holtum werd gevonden, meegenomen voor onderzoek. De politie gaat uit van echte handgranaten.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen