Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook handgranaat gevonden bij woning in Echt

Geplaatst opdinsdag 22 januari 2019 - 10:22

Ook in Echt is dinsdagochtend een handgranaat gevonden in de tuin van een woning.

Het explosief werd gevonden aan de Cypresstraat. De granaat ligt in de achtertuin van de buren van een Bandidos-lid, meldt onze verslaggever. Eerder op de ochtend werd ook een granaat gevonden in de voortuin van een woning in Holtum. Daar woont de zoon van Bandidos-leider Harrie Ramakers. De zoon is ook lid van de motorclub.

Lees ook: Gevonden granaat Holtum ligt in voortuin van lid motorclub

Explosieven Opruimingsdienst
De Explosieven Opruimingsdienst ging na Holtum richting Echt om de granaat te onderzoeken. De omgeving van de woning in Echt is afgezet. Er hoefden geen huizen te worden ontruimd.

Veiliggesteld
Iets na 15:00 uur meldde de politie dat de granaat is veiliggesteld. Het projectiel wordt, net als het handgranaat dat in Holtum werd gevonden, meegenomen voor onderzoek. De politie gaat uit van echte handgranaten.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen