Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook grootheden uit 70's en 80's op 90's Forever Outdoor

Geplaatst opdonderdag 28 juni 2018 - 11:30

Vliegveld Maastricht Aachen Airport is voor de tweede keer het decor van 90's Forever Outdoor. Tijdens dit 90's-festijn worden bezoekers getrakteerd op muzikale helden en artiesten uit de jaren negentig èn eerder.

Dit jaar kunnen bezoekers zich opmaken voor optredens van onder andere Vengaboys, Paul Elstak en Sash.

Meer nostalgie
Ook staan Fab Morgan van Milli Vanilli, George Baker en Londonbeat op het podium. Hun muziek was al in de jaren zeventig of tachtig op de radio te horen.

Succes
Vorig jaar vond in de Aviation Valley bij Maastricht Aachen Airport de eerste editie plaats. Toen stonden artiesten als Lasgo, T-Spoon, Mental Theo, Nakatomi, Dune en Jody Bernal op het podium. Wegens het grote succes krijgt het eendaagse festival een vervolg.

Line-up
Dit jaar heeft de organisatie verder King Bee, Sylver en Rozalla aan de line-up toegevoegd.

Verschillende areas
Op het festivalterrein bij het vliegveld zijn zes verschillende podia waar iedereen aan zijn trekken kan komen. Zo is er bijvoorbeeld een stage waar rave-muziek klinkt en een waar R&B-beats uit de speakers galmen. Voor liefhebbers van muziek van eigen bodem is er de Goud & Fout Partyzone. Hier staan onder andere George Baker, Jan Keizer en Anny Schilder, Erwin en Danny de Munk op de bühne. Laatstgenoemde geeft volgens de organisatie voor het eerst een optreden in Limburg.

De tweede editie van 90's Forever Outdoor vindt op 7 juli plaats. Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen