Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook gegevens Limburgse vreemdgangers op straat

Geplaatst opvrijdag 21 augustus 2015 - 9:58

Door de hack op vreemdgangerswebsite Ashley Madison liggen de persoonlijke gegevens honderden Nederlanders op straat.

De Canadese datingsite voor mensen met een relatie werd een tijd geleden gehackt. Daarbij zijn de woonadressen, e-maildaressen en IP-adressen van zo'n 37 miljoen klanten gestolen.

Ook de gegevens van zo'n 594 Nederlanders zijn daarbij op straat komen te liggen, zo blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws. Onder de klanten zijn ook enkele Limburgers.

17.779 euro
Zo spendeerde een man uit Sittard behoorlijk wat geld op de site. Hij gaf maar liefst 17.779 dollar uit, dat terwijl het gemiddelde bedrag dat Nederlanders uitgeven aan de 'credits' zo'n 200 euro is.
Tussen de honderden Nederlandse vreemdgangers zitten ook 6 mensen uit Venray. De meeste klanten komen echter uit Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Opgepakte politieman lekte en hackte voor privégebruik
Gemeente Sittard-Geleen kwetsbaar voor cyber-aanvallen
Winkelketens Dixons en MyCom failliet
Dylan Haegens verdient aardig zakcentje met vloggen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen