Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook een nieuwe digitale flitspaal in Weert

Geplaatst opmaandag 2 maart 2015 - 11:06

Na Baarlo, Blerick, Horn, Nunhem, Maastricht en Ospel, krijgt ook Weert een nieuwe digitale flitspaal. Dat laat de politie maandag weten.

De oude flitspaal op de Roermondseweg - ter hoogte van hectometerpaal 1.7 - wordt vervangen door een digitale variant. Deze zevende nieuwe flitspaal in de provincie wordt volgende week aangezet.

Nieuwe paal
Een groot voordeel van de digitale paal is dat deze 24 uur per dag aan staat en dat de verwerking van boetes minder politiecapaciteit kost. Daarnaast meet de nieuwe flitspaal niet alleen de snelheid, maar legt deze ook weggebruikers vast die door rood rijden.

Vervangen
De zeven digitale flitspalen staan op plaatsen waar eerder analoge palen stonden. De politie heeft samen met het Openbaar Ministerie en gemeenten vastgesteld dat de oude apparaten vervangen moesten worden.

Lees ook: Zes nieuwe digitale flitspalen in Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Flitspaal Controle Snelheid Verkeer
Zes nieuwe digitale flitspalen in Limburg
ANP
Vier nieuwe digitale flitspalen in Limburg
Flitspaal Controle Snelheid Verkeer
Heerlen krijgt volgende nieuwe flitspalen
Kentekenherkenning in flitspalen aan binnenwegen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen