Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook deze zomer rijden weer pendelbussen naar Toverland

Geplaatst opwoensdag 4 juli 2018 - 12:49

De provincie Limburg zet ook deze zomer pendelbussen in naar attractiepark Toverland in Sevenum.

Vorig jaar reed de speciale pendelbus voor het eerst vanaf treinstation Horst-Sevenum naar het pretpark. Die proef krijgt nu dus een vervolg.

Vervoersvraag
Door middel van deze proef kan vastgesteld worden hoe groot de vervoersvraag richting Toverland is. De proef start komende zaterdag, tegelijkertijd met de opening van het nieuwe gedeelte van het park.

Lees ook: Toverland strooit met nieuwe namen: Wunder Wald en Ithaka

Arriva
Zowel de provincie als Toverland dragen bij aan de totstandkoming van de pendeldienst. Het park wil in de zomermaanden beter bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. De speciale pendelbus wordt verzorgd door Arriva.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen