Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook Army Show in MECC na één editie afgeblazen

Geplaatst opvrijdag 12 oktober 2018 - 11:59

Opnieuw wordt een evenement in het MECC al na één editie afgeblazen.

De Army Show die gepland stond voor het weekend van 19 en 20 januari, is van de agenda geschrapt.

Risico's
Reden daarvoor is dat de organisatie van de militariabeurs en legervoertuigenshow 'het niet is gelukt om met de locatie tot gunstige voorwaarden te komen', zo schrijven ze zelf. Daardoor worden de risico's te groot, schrijft de organisatie.

Tanks in het MECC
Bij de eerste editie van de Army Show in januari reden er jeeps en tanks door de hallen van het MECC. Het was voor het eerst dat het evenement binnen werd gehouden.

Lees ook: Army Show in Maastricht trekt veel bekijks

Wielerbeurs
Eerder deze week maakte het MECC zelf bekend dat wielerbeurs Euro Cycling XP geen vervolg krijgt. Dat evenement voor wielrenners, mountainbikers en andere sportfietsers stond gepland voor het weekend van 19 oktober.

Lees ook: Grote wielerbeurs trekt stekker er na één editie uit

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen