Overslaan en naar de inhoud gaan

Onweersbuien en windvlagen: code geel afgegeven

Geplaatst opzaterdag 31 augustus 2019 - 16:58

Vanwege naderende onweersbuien heeft het KNMI code geel afgegeven voor vijf provincies, waaronder Limburg.

De weerwaarschuwing geldt van 19:00 uur tot 23:00 uur.

Windvlagen
Meteo Limburg meldt dat er in de loop van de avond meer bewolking komt. Hier en daar trekken, vanuit het zuidwesten, regen- of onweersbuien over de provincie. Dat kan gepaard gaan met windvlagen. Het blijft de hele avond warmer dan 20 graden; alleen bij een bui koelt het iets sterker af.

KNMI
Het KNMI voegt daaraan toe dat er lokaal ook hagel kan vallen. Mensen wordt geadviseerd open gebied en open water te vermijden. De weerwaarschuwing geldt ook voor Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel en Drenthe.

Bekijk de actuele weersverwachting op de 1Limburg-weerpagina

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen