Overslaan en naar de inhoud gaan

Onweersbuien en windvlagen: code geel afgegeven

Geplaatst opzaterdag 31 augustus 2019 - 16:58

Vanwege naderende onweersbuien heeft het KNMI code geel afgegeven voor vijf provincies, waaronder Limburg.

De weerwaarschuwing geldt van 19:00 uur tot 23:00 uur.

Windvlagen
Meteo Limburg meldt dat er in de loop van de avond meer bewolking komt. Hier en daar trekken, vanuit het zuidwesten, regen- of onweersbuien over de provincie. Dat kan gepaard gaan met windvlagen. Het blijft de hele avond warmer dan 20 graden; alleen bij een bui koelt het iets sterker af.

KNMI
Het KNMI voegt daaraan toe dat er lokaal ook hagel kan vallen. Mensen wordt geadviseerd open gebied en open water te vermijden. De weerwaarschuwing geldt ook voor Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel en Drenthe.

Bekijk de actuele weersverwachting op de 1Limburg-weerpagina

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen