Overslaan en naar de inhoud gaan

Onweer keert terug: donderdag wederom code geel van kracht

Geplaatst opwoensdag 6 juni 2018 - 15:58

Limburg krijgt donderdag opnieuw te maken met zware onweersbuien. Het KNMI heeft code geel afgegeven.

De weerwaarschuwing geldt donderdag van 15:00 uur tot 23:00 uur.

Benauwd
​Meteo Limburg meldt dat er eerst nog zonnige perioden zijn, maar vooral in de middag en avond vallen ook enkele buien, met kans op onweer en hagel. De maximum temperatuur komt uit op 27 tot 30 graden en het zal benauwder zijn dan woensdag.

Lokaal veel neerslag
Volgens het KNMI zijn de voorspelde onweersbuien stevig en kan er lokaal in korte tijd veel neerslag vallen. Naast hagel zijn er ook windstoten en blikseminslagen mogelijk. Het verkeer en buitenactiviteiten kunnen in het bijzonder last hebben van de weersomstandigheden, aldus het KNMI.

Kijk op de 1Limburg Weer-pagina voor het actuele weerbericht

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen