Overslaan en naar de inhoud gaan

Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig

Geplaatst opzaterdag 12 november 2016 - 11:20

De komst van Diego Maradona naar Limburg lijkt op niets uit te lopen. Ook zaterdag zat de Argentijnse vedette niet in het geplande vliegtuig.

Dat meldt organisator Christian Petermann via Twitter.

Brussel
Eigenlijk had Maradona donderdag al moeten landen in Brussel. Toen zat hij niet in het vliegtuig, omdat zijn programma in Marokko was uitgelopen. Ook vrijdag landde hij niet op vliegveld Zaventem.

Heksenberg
De stervoetballer uit Argentinië zou zondag te gast zijn bij de Heerlense voetbalclub Heksenberg, dat zijn wedstrijden tijdelijk in Brunssum speelt. Maradona wordt daar verwacht voor een benefietbijeenkomst ter bestrijding van de spierziekte ALS, waar de Heerlense oud-international Fernando Ricksen aan lijdt.

Feest
Zo'n 200 mensen hadden een kaartje gekocht voor de afterparty, maar of dat nog doorgaat is onzeker. Als het feest wordt afgelast, krijgen mensen hun geld terug, zo laat Petermann weten aan L1.

Van Gaal
Vrijdag riep ex-bondscoach Louis van Gaal via Twitter Maradona nog op om naar Limburg te komen.

Lees ook: Louis van Gaal in video aan Maradona: kom naar Limburg

Op www.limburger.nl een column van voetbaljournalist Sjoerd Mossou over de mogelijke komst van Maradona.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'
Louis van Gaal in video aan Maradona: kom naar Limburg
Maradona-debacle: 'vreselijk voor Fernando'
Ricksen ontmoet Maradona in Brunssum
Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen