Overslaan en naar de inhoud gaan

Onvoldoende motivatie: Roda-speler Djim uit selectie gezet

Geplaatst opdonderdag 13 september 2018 - 16:17

Roda-speler Celestin Djim is door de technische staf van de club teruggezet naar het beloftenelftal.

Volgens trainer Robert Molenaar is de aanvaller niet voldoende gemotiveerd en wordt hij daarom nu disciplinair gestraft.

Knieblessure
Djim heeft een zware knieblessure achter de rug. Daardoor miste hij vrijwel het volledige vorige seizoen. Ondanks een uitgedunde selectie, vanwege Roda's degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie, kreeg hij dit seizoen pas 21 speelminuten van zijn coach.

Opstelling
Wat er exact is voorgevallen, is niet duidelijk. Helder is wel dat zijn opstelling de trainer niet aan staat. "Hij keert pas terug in de selectie als de staf ervan overtuigd is dat hij zich weer 100 procent inzet", aldus een woordvoerder van de club.

Lees ook: Na Vansteenkiste blijft ook Djim langer bij Roda JC

Het contract van Djim in Kerkrade werd deze zomer nog met een seizoen verlengd.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen